Angelina Jolie şi Brad Pitt, plăcut impresionaţi de o staţiune balneară din Muntenegru

Angelina Jolie şi Brad Pitt, cuplul vedetă de la Hollywood, au vizitat, marţi, staţiunea balneară Budva din Muntenegru, la o zi după ce au fost în Bosnia.

230 afișări
Imaginea articolului Angelina Jolie şi Brad Pitt, plăcut impresionaţi de o staţiune balneară din Muntenegru

Angelina Jolie şi Brad Pitt s-au întâlnit cu refugiaţii din Bosnia (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Proprietarul hotelului Splendid, situat în apropiere de Budva, a declarat că Brad Pitt cunoştea deja regiunea, pe care o vizitase în 1998, când a filmat "The Dark Side of The Sun", unul dintre primele lungmetraje din cariera sa.

"Mi-a spus că ar putea să îşi aducă aici copiii în vacanţă, deoarece le-a plăcut Muntenegru, iar natura şi peisajele de aici sunt foarte frumoase", a declarat Zarko Radulovic, proprietarul acelui hotel.

Jolie şi Pitt au vizitat, luni, Bosnia, unde s-au întâlnit cu refugiaţii din această provincie din fosta Yugoslavie. La aproape 15 de ani de la încheierea războiului din Bosnia, care a făcut aproape 100.000 de morţi şi a generat 2,2 milioane de refugiaţi, reprezentând aproape jumătate din populaţia de dinainte de conflict, în această ţară există încă 117.000 de refugiaţi, potrivit cifrelor oficiale ale ONU.

Actriţa Angelina Jolie este ambasadoare a bunăvoinţei din partea Înaltului Comisariat pentru Refugiaţi din cadrul ONU. Actriţa americană a vizitat peste 20 de tabere de refugiaţi din Irak, Afganistan, Pakistan şi Sudan, de când a devenit ambasador al bunăvoinţei pentru ONU, în 2001.

Cei doi actori americani vor reveni în cursul serii de miercuri în Italia, unde Angelina Jolie participă la filmările pentru thrillerul "The Turist", regizat de Florian Henckel von Donnersmarck, în care îl are ca partener pe Johnny Depp.

Angelina Jolie şi partenerul ei de viaţă, actorul american Brad Pitt, susţin şi numeroase alte proiecte umanitare, ei donând un milion de dolari organizaţiei Médecins Sans Frontières (MSF), după cutremurul din Haiti, din 12 ianuarie, considerat unul dintre cele mai mari dezastre naturale din cele două Americi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici