Angelina Jolie şi Brad Pitt se vor căsători în cadrul unei ceremonii restrânse - GALERIE FOTO

Actorii Angelina Jolie şi Brad Pitt urmează să se căsătorească în cadrul unei ceremonii restrânse, la care nu vor participa "sute de invitaţi", a declarat un prieten al celebrului cuplu de la Hollywood, citat de contactmusic.com.

102 afișări
Imaginea articolului Angelina Jolie şi Brad Pitt se vor căsători în cadrul unei ceremonii restrânse - GALERIE FOTO

Angelina Jolie şi Brad Pitt se vor căsători în cadrul unei ceremonii restrânse (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cei doi actori, care au împreună şase copii - Max, în vârstă de opt ani, Pax, în vârstă de şase ani, Zahara, în vârstă de cinci ani, Shiloh, în vârstă de trei ani şi gemenii Knox şi Vivienne, în vârstă de 21 de luni -, sunt hotărâţi ca viitoarea lor ceremonie de nuntă să se desfăşoare departe de ochii publicului şi au optat pentru un format restrâns, cu puţini invitaţi, pentru a evita acuzaţiile referitoare la cheltuielile lor spectaculoase.

"Brad şi Angelina sunt persoane foarte retrase şi se mândresc cu faptul că sunt modeşti şi că nu aruncă cu banii pe fereastră. Nunta lor nu va fi spectaculoasă, iar la ea nu vor participa sute de persoane", a declarat un prieten al celor doi actori pentru tabloidul american OK!

În ultimile săptămâni, în presa americană au apărut o serie de informaţii potrivit cărora cei doi actori au hotărât să se căsătorească, după ce copiii lor le-au cerut să îşi oficializeze relaţia.

O sursă din anturajul cuplului a declarat: "Mai întâi a fost Maddox. El a fost primul care i-a rugat timp de mai mulţi ani să se căsătorească. Apoi, Shiloh şi Zahara au intervenit şi ele, iar Pax a spus deja că pentru el ar fi cel mai extraordinar lucru de pe pământ să devină cavaler de onoare".

Angelina Jolie şi Brad Pitt sunt împreună din 2004, când s-au cunoscut pe platourile de filmare ale peliculei "Mr. and Mrs. Smith".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici