Angelina Jolie susţine cauza refugiaţilor afgani

Celebra actriţă americană Angelina Jolie, Ambasador al Bunăvoinţei pentru Organizaţia UNHCR, organizaţie a Naţiunilor Unite de comisari speciali pentru refugiaţi, a cerut un sprijin mai consistent pentru refugiaţii afgani care revin la casele lor.

5 afișări
Imaginea articolului Angelina Jolie susţine cauza refugiaţilor afgani

Angelina Jolie susţine cauza refugiaţilor afgani

În timpul vizitei sale de trei zile în Afganistan, Jolie a vizitat provincia Nangahar şi taberele de refugiaţi de la Mesri şi Tangi, în care refugianţii afgani, care s-au întors de curând din Pakistan, trăiesc într-o zonă deşertică şi izolată, locuind în corturi zdrenţuite şi barăci sărăcăcioase.

Celebra actriţă a discutat cu mulţi dintre copiii, femeile şi bărbaţii de la faţa locului, care încearcă în prezent să îşi refacă vieţile distruse de război.

Ambasador ONU al Bunăvoinţei, Jolie a cerut comunităţii internaţionale să se implice mai mult decât o face în prezent, pentru a rezolva problemele curente ale refugiaţilor afgani. Prin această vizită, Jolie speră să ajute la conştientizarea problemelor refugiaţilor afgani de către comunitatea internaţională, cu o lună înainte de începerea Conferinţei internaţionale despre reintegrarea refugiaţilor afgani, care va avea loc în Kabul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici