Animaţia "Frozen" va fi transformată într-un musical pe Broadway, în primăvara lui 2018 - VIDEO

Compania Disney plănuieşte să realizeze o adaptare muzicală pusă în scenă pe Broadway pentru "Regatul de gheaţă/ Frozen", în primăvara anului 2018, potrivit The New York Times.

251 afișări
Imaginea articolului Animaţia "Frozen" va fi transformată într-un musical pe Broadway, în primăvara lui 2018 - VIDEO

Animaţia "Frozen" va fi transformată într-un musical pe Broadway, în primăvara lui 2018 - VIDEO (Imagine: Hepta/ Mediafax Foto)

Acesta va fi al nouălea musical şi al zecelea show pe care Disney îl va prezenta pe Broadway.

Disney a anunţat că pregăteşte şi o producţie de dezvoltare a animaţiei "Frozen" în afara oraşului New York, începând din vara anului 2017, înainte de a monta spectacolul pe Broadway în primăvara lui 2018.

"Regatul de gheaţă/ Frozen" a avut premiera în noiembrie 2013 şi este unul dintre cele mai de succes filme de animaţie din toate timpurile, cu încasări de peste un miliard de dolari la nivel mondial.

Pelicula a obţinut două premii Oscar, pentru cel mai bun lungmetraj de animaţie şi pentru cel mai bun cântec, "Let it go", interpretat de Idina Menzel.

Pelicula animată "Frozen", inspirată de basmul "Crăiasa Zăpezilor" (Hans Christian Andersen), spune povestea unei prinţese scandinave care trebuie să se împace cu sora ei cea mare. Aceasta din urmă, devenită regină, are puterea de a transforma în gheaţă tot ce atinge şi astfel declanşează, din greşeală, o iarnă aspră care ameninţă să distrugă întregul regat.

Vocile personajelor principale din filmul "Regatul de gheaţă" sunt asigurate de Kristen Bell, Idina Menzel şi Josh Gad.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici