Animaţia "Ralph Strică-Tot", pe primul loc în box office-ul nord-american. Ce filme mai sunt în top - VIDEO

Filmul de animaţie "Ralph Strică-Tot/ Wreck-It Ralph", produs de studiourile Disney, a avut parte de un debut fenomenal weekendul trecut, situându-se pe primul loc în box office-ul nord-american, potrivit cifrelor provizorii publicate duminică de societatea Exhibitor Relations.

1212 afișări
Imaginea articolului Animaţia "Ralph Strică-Tot", pe primul loc în box office-ul nord-american. Ce filme mai sunt în top - VIDEO

Animaţia "Ralph Strică-Tot", pe primul loc în box office-ul nord-american. Ce filme mai sunt în top

Pelicula "Wreck-It Ralph", ce prezintă un personaj dintr-un joc video, obişnuit să facă gafe, nu prea iubit, dar care decide să devină un super-erou, a obţinut încasări de 49,1 milioane de dolari în cinematografele din Statele Unite şi Canada.

Pe locul al doilea se află un alt film lansat la sfârşitul săptămânii trecute, drama "Zborul/ Flight", regizată de Robert Zemeckis. Acest film, în care Denzel Washington joacă rolul unui pilot de avion, a avut încasări de 25 de milioane de dolari.

Thrillerul "Argo", regizat de Ben Affleck, a pierdut poziţia de lider şi a coborât pe locul al treilea în box office-ul nord-american. Filmul regizat de Ben Affleck, în care starul american este şi protagonist, prezintă planurile CIA de a infiltra şase americani în timpul revoluţiei iraniene din 1979 şi a obţinut încasări de 10,2 milioane de dolari.

Un alt film lansat weekendul trecut, "Omul cu pumni de fier/ The Man with the Iron Fists", interpretat de Russell Crowe într-o Chină feudală, a generat încasări de 8,2 milioane de dolari.

Thrillerul "Taken 2: Teroare în Istanbul", cu Liam Neeson în rolul principal, a urcat un loc şi a ajuns pe poziţia a cincea, cu încasări de 6 milioane de dolari de vineri până duminică.

Filmul SF "Atlasul norilor/ Cloud Atlas", regizat de fraţii Wachowski, cu Halle Berry şi Tom Hanks în distribuţie, a coborât pe locul al şaselea cu încasări de 5,15 milioane de dolari.

Filmul de animaţie "Hotel Transilvania", regizat de David Feiss şi Anthony Stacchi, a pierdut patru locuri şi a coborât pe poziţia a şaptea, cu încasări de 4,5 milioane de dolari de vineri până duminică. Acest film, care reia legenda vampirului Dracula, dar într-o formulă comică, adresată mai mult copiilor, îl are în distribuţie pe Adam Sandler.

Pelicula "Activitate paranormală/ Paranormal Activity 4", al patrulea lungmetraj din această franciză horror, a pierdut patru poziţii faţă de săptămâna trecută şi a coborât pe locul al optulea, cu încasări de 4,3 milioane de dolari.

Comedia "Here Comes the Boom", cu Salma Hayek în distribuţie, a coborât pe locul al nouălea, cu încasări de 3,6 milioane de dolari.

Filmul de groază "Silent Hill: Revelaţia 3D/ Silent Hill: Revelation 3D", lansat săptămâna trecută, de Halloween, încheie topul 10 al filmelor cu cele mai mari încasări în cinematografele nord-americane, după ce a obţinut încasări de 3,3 milioane de dolari de vineri până duminică.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici