Anna Lesko: Eu şi Elan suntem la început

Devoratoarea de bărbaţi Anna Lesko vorbeşte în premieră pentru revista “Story” despre relaţia amoroasă cu miliardarul Elan Schwartzenberg, însă îşi cântăreşte bine cuvintele atunci când se referă la Mihaela Rădulescu.

53 afișări
Imaginea articolului Anna Lesko: Eu şi Elan suntem la început

Anna Lesko: Eu şi Elan suntem la început

“O respect foarte tare, nu m-am certat niciodată cu ea”, spune solista. Despre idila cu omul de afaceri, relaţie anunţată în premieră de Click! acum două săptămâni, Anna vorbeşte însă ca un specialist în relaţii publice.

Citeşte mai multe despre relaţia Annei Lesko cu Elan Schwartzenberg pe www.click.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici