Anna Lesko şi Elan Schwartzenberg, un nou cuplu?

Anna Lesko şi Elan Schwartzenberg au zburat cu acelaşi avion, joi seară, de la Bucuresti spre Tel-Aviv. La întoarcere, sâmbătă seara, cei doi au luat aceeaşi cursă, iar duminică după amiaza au fost surprinşi în timp ce au luat masa împreună la un estaurant din Capitală.

263 afișări
Imaginea articolului Anna Lesko şi Elan Schwartzenberg, un nou cuplu?

Anna Lesko şi Elan Schwartzenberg, un nou cuplu?

La doar câteva zile de când Anna Lesko a licitat şi şi-a adjudecat fotografia cu Elan Schwartzenberg la expoziţia organizată de Mihaela Berciu, sora lui Pepe Berciu, patronul clubului "The office", în cadrul unei campanii împotriva violenţei, cântăreaţa a fost văzută îmbarcându-se în acelaşi avion în care se afla şi omul de afaceri.

Citeşte mai multe despre această relaţie pe www.cancan.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici