Antonia, criticată de fani după ce şi-a machiat fetiţa de 7 ani

Antonia şi micuţa sa Maya s-au reîntâlnit după o perioadă în care au fost despărţite.

2929 afișări
Imaginea articolului Antonia, criticată de fani după ce şi-a machiat fetiţa de 7 ani

Antonia, criticată de fani după ce şi-a machiat fetiţa de 7 ani

Din cauza divorţului de fostul său soţ care încă nu a fost rezolvat, Antonia şi fetiţa ei nu se pot vedea prea des şi asta pentru că Maya nu poate să vină în România, iar sigura soluţie este ca artista să meargă în Italia de fiecare dată când poate pentru a-şi vizita fetiţa.

Imediat cum a ajuns la Maya, Antonia i-a dedica acesteia tot timpul său. Ba chiar au decis să petreacă un moment ca fetele în faţa oglinzii, iar micuţa Maya, în vârstă de şapte ani, a fost machiată de mama ei. Am putea spune că este un gest controversat din cauză că machiajul nu face bine celor mici pentru că pielea lor este sensibilă.

Imaginile cu Maya dată cu rimel şi cu ruj au fost postate de artistă pe reţelele sociale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici