Antrenorii de la "Vocea României" cântă piesa "Moves like Jagger", marţi, la Pro TV

Antrenorii emisiunii "Vocea României" şi finaliştii primului sezon al show-ului vor interpreta într-o manieră inedită piesa "Moves like Jagger" a celor de la Maroon 5, în prima ediţie din noul sezon al programului, difuzat marţi, de la ora 20.15, la Pro TV, informează televiziunea.

494 afișări
Imaginea articolului Antrenorii de la "Vocea României" cântă piesa "Moves like Jagger", marţi, la Pro TV

Antrenorii de la "Vocea României" cântă piesa "Moves like Jagger", marţi, la Pro TV

Marţi, de la ora 20.15, la Pro TV debutează cel de-al doilea sezon al super show-ului "Vocea României". Una dintre surprizele care vor deschide seara este cântecul pregătit de cei patru antrenori - Loredana, Smiley, Marius Moga şi Horia Brenciu - şi cei patru finalişti ai primului sezon: Dragoş Chircu, Ştefan Stan, Cristian Sanda şi Iuliana Puşchilă. Cei opt au interpretat într-o manieră proprie piesa "Moves like Jagger" a celor de la Maroon 5, reuşind să electrizeze întreaga sală prin prestaţia lor.

Cel de-al doilea sezon de "Vocea României" începe în forţă cu concurenţi unul şi unul, adevăraţi artişti care nu doar că au reuşit să întoarcă scaunele, dar au ajuns la performanţa de a ridica antrenorii pe scaune. Lupta nu se dă doar pe scenă, ci şi între Loredana, Smiley, Marius Moga şi Horia Brenciu. Cei patru scot artileria grea şi se folosesc de toate argumentele pentru a-i aduce la ei în echipă pe cei mai buni concurenţi.

În prima ediţie a show-ului, pentru a convinge o concurentă să se alăture echipei lui, Horia Brenciu recurge la un gest neaşteptat, care lasă mască atât publicul, cât şi pe ceilalţi antrenori. Despre ce este vorba, telespectatorii vor descoperi marţi, de la ora 20.15, la Pro TV.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici