Apa Evian se va comercializa de Revelion într-o sticlă creată de Christian Lacroix

Responsabilii brandului Evian i-au cerut celebrului designer Christian Lacroix să deseneze o sticlă specială pentru apa care va fi comercializată de Revelion, recipientul realizat fiind licitat în avanpremieră pe eBay la preţul de 50 de dolari, informează Libération.

12 afișări

Recipientul de 50 de dolari nu şi-a găsit încă un cumpărător, însă compania speră că ediţia specială de Revelion a apei Evian, în cantitate limitată şi ambalată în sticla realizată de Christian Lacroix, va fi un succes.

Evian a început lansarea de serii speciale o dată cu Jocurile Olimpice de la Albertville, din 1992, şi publicul aşteaptă de atunci, în fiecare an, seria limitată, apărând astfel, în mod firesc, şi colecţionari. Existenţa colecţionarilor este vizibilă pe forumurile online şi în vânzări. Preţurile ediţiilor speciale nu ajung la sume extraordinare, însă produsele în ediţie limitată reuşesc să sporească loialitatea consumatorilor faţă de brand.

Potrivit directorului de marketing al Evian, Michael Aidan, realizarea ediţiei speciale de anul acesta a fost un lucru extrem de discutat de responsabilii companiei, iar brief-ul care i-a fost dat lui Lacroix nu includea decât o singură indicaţie, şi anume că sticla pe care o va desena să poată fi realizată industrial. Un risc cu care s-a confruntat Evian, încredinţându-i lui Lacroix sarcina de realizare a sticlei, a fost ca faima designerului să o strivească pe cea a brandului de apă minerală.

Aidan consideră că sticlele în ediţie limitată, atunci când nu ajung la colecţionari, sunt păstrate de consumatori pentru mesele festive.

Colaborarea Evian cu Lacroix va fi, fără îndoială, debutul unei serii de proiecte realizate de brand împreună cu diverşi designeri. Pe lângă ediţia limitată de Revelion, Evian i-a cerut lui Lacroix să creeze o sticlă «haute couture», realizată manual, în serie extrem de limitată, care va fi vândută cu 5.000 de euro, încasările urmând să fie donate unor cauze caritabile.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici