"Apa", single-ul Loredanei, cea mai difuzată piesă din prima săptămână a lui 2013 - VIDEO

"Apa", cel mai nou single semnat Loredana (feat. Cabron), este pe locul întâi în topul celor mai difuzate piese pe posturile de radio, în prima săptămână a anului, informează MediaPro Music.

290 afișări
Imaginea articolului "Apa", single-ul Loredanei, cea mai difuzată piesă din prima săptămână a lui 2013 - VIDEO

"Apa", single-ul Loredaneit, cea mai difuzaă piesă din prima săptămână a lui 2013 - VIDEO (Imagine: Captura Video)

Piesa ocupă poziţia fruntaşă în clasament, a doua oară consecutiv, fiind difuzată de 557 de ori în perioada 31 decembrie 2012 - 6 ianuarie 2013. Videoclipul piesei s-a situat, de asemenea, pe primul loc în top.

Colaborarea dintre Loredana şi Cabron s-a dovedit a fi una de mare succes, "Apa" fiind difuzată în heavy rotation de toate posturile de radio mainstream, aflându-se în prezent printre piesele preferate ale românilor.

"Apa" ocupă locul I pe iTunes România în topul celor mai descărcate piese, unde Loredana a devansat artişti precum Rihanna, Adele şi Maroon 5. Mai mult decât atât, în nici două luni de la lansare, videoclipul melodiei a înregistrat aproape 3 milioane de vizualizări pe contul oficial de Youtube MediaPro Music.

"Apa" a fost single-ul cu care Loredana a deschis marele său concert de la Sala Palatului din Bucureşti, din 25 noiembrie, iar cei 5.000 de fani prezenţi la eveniment au anticipat succesul piesei, cântând şi dansând împreună cu celebra artistă. Piesa face parte de pe albumul "Dragoste", lansat împreună cu MediaPro Music. Noul material discografic al Loredanei conţine 18 piese de excepţie, precum "Ochii din vis", "Automatic Love", "Sexting", "Shukar", "Coborâtă din Rai", "El Dorado", "Smile" şi un bonus track. Albumul poate fi găsit în toate magazinele de specialitate din ţară.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici