APARIŢIE MISTERIOASĂ: Ce au descoperit doi tineri în filmarea de vacanţă - VIDEO

Doi tineri din Anglia au avut parte de o surpriză când s-au întors din vacanţă şi au vrut să vadă ce au filmat. Când au revăzut filmarea au observat o siluetă misterioasă, părea a fi un om care a apărut de mai multe ori în imagini.

26248 afișări
Imaginea articolului APARIŢIE MISTERIOASĂ: Ce au descoperit doi tineri în filmarea de vacanţă - VIDEO

APARIŢIE MISTERIOASĂ: Ce au descoperit doi tineri în filmarea de vacanţă

Paul Feehan a plecat în excursie cu o caravană într-o zonă deluroasă din Ţara Galilor, potrivit dailymail.co.uk . Într-una din zile a ales să se relaxeze la iarbă verde împreună cu un prieten care filma împrejurimile.

Paul a fost filmat în timp ce se relaxa într-un decor superb. În spatele său, se poate vedea o siluetă misterioasă care stă nemişcată, lângă un gard. VEZI AICI FILMUL DIN VACANŢĂ

"Este foarte ciudat. Nu mai era nimeni acolo în acel moment. Când am coborât spre lac nu am văzut niciun alt om. Nu-mi pot explica apariţia din acest film. Şi totuşi, estimez că silueta era la mai puţin de 15 metri în spatele meu", povesteşte Paul.

Paul este convins că este vorba de fantoma unei femei care poartă un costum tradiţional.

"Prima dată când am văzut imaginile, am fost şocat şi am căutat pe Internet. Pălăria şi rochia arată exact ca o ţinută tradiţională din Ţara Galilor", mai spune el.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici