Aretha Franklin a fost externată

Cântăreaţa americană Aretha Franklin, despre care presa americană afirmă că suferă de cancer pancreatic, a fost externată din clinica din Detroit unde a fost supusă unei intervenţii chirurgicale, în urmă cu câteva zile, informează.

18 afișări
Imaginea articolului Aretha Franklin a fost externată

Aretha Franklin a fost externată (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Aretha Franklin, în vârstă de 68 de ani, nu a făcut public numele bolii cu care a fost diagnosticată.

"Sunt acasă de aproape trei zile", a declarat cântăreaţa într-un comunicat de presă. "Familia şi prietenii m-au adus acasă şi au grijă de mine. Am şi o infirmieră care vine şi mă vizitează o dată pe zi", a adăugat cântăreaţa.

O purtătoare de cuvânt a artistei americane a declarat că aceasta "are o stare de dispoziţie foarte bună".

Atât publicaţia Detroit News, cât şi postul FOX TV din Detroit, au anunţat la începutul lunii decembrie că Aretha Franklin, supranumită "regina muzicii soul", suferă de cancer pancreatic, aceeaşi maladie din cauza căreia a decedat actorul Patrick Swayze anul trecut.

Artista americană, celebră pentru mai multe hituri din anii 1960, precum "(You Make Me Feel Like) A Natural Woman", "Chain of Fools" şi 'Respect", a continuat să concerteze, să înregistreze şi să plece în turnee, fără întrerupere, timp de peste patru decenii, până în octombrie 2010.

Aretha Franklin, supranumită "Regina muzicii soul", a câştigat 20 de premii Grammy, dintre care opt au fost consecutive, între anii 1968 şi 1975, perioadă în care trofeul pentru cea mai bună solistă R&B a fost numit în glumă de ziarişti "Premiul Aretha".

În 1987, Aretha Franklin a devenit prima cântăreaţă inclusă în Rock and Roll Hall of Fame, iar în 2009, ea a cântat live la ceremonia de învestire în funcţia de preşedinte al SUA a lui Barack Obama.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici