Arnold Schwarzenegger a făcut schimb de mesaje pe Twitter cu Dmitri Medvedev

Guvernatorul statului american California, Arnold Schwarzenegger, a făcut schimb de mesaje pe Twitter cu preşedintele rus, Dmitri Medvedev, la sosirea sa în Moscova, duminică, pentru o vizită consacrată dezvoltării noilor tehnologii, se poate vedea pe reţeaua socială.

35 afișări
Imaginea articolului Arnold Schwarzenegger a făcut schimb de mesaje pe Twitter cu Dmitri Medvedev

Arnold Schwarzenegger a făcut schimb de mesaje pe Twitter cu Dmitri Medvedev

"Tocmai am aterizat la Moscova. O zi foarte frumoasă. Nerăbdător să-l văd pe preşedintele Medvedev", a scris Schwarzenegger pe adresa KremlinRussia_e.

"Schwarzenegger, bun venit la Moscova. Aştept să vă întâlnesc, precum şi delegaţia dumneavoastră, la Skolkovo", locul ales pentru crearea unei Silicon Valley în apropiere de Moscova, a răspuns Dmitri Medvedev.

Arnold Schwarzenegger a fost invitat în Rusia de Dmitri Medvedev, care a vizitat în iunie Silicon Valley - centrul nevralgic al înaltei tehnologii din California - şi şi-a exprimat dorinţa de a crea un centru de excelenţă comparabil în regiunea Moscovei.

Guvernatorul statului California, însoţit de o delegaţie de companii precum Google, Intel şi Microsoft, urmează să se întâlnească luni cu preşedintele rus şi să se exprime la un forum consacrat noilor tehnologii.

Dmitri Medvedev, care a împlinit în septembrie 45 de ani şi îşi afişează intenţia de a moderniza Rusia, se prezintă ca un utilizator obişnuit al Internetului şi al reţelelor sociale, ceea ce nu este cazul premierului Vladimir Putin, cu 13 ani mai în vârstă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici