Arnold Schwarzenegger a petrecut Crăciunul alături de fosta soţie

Actorul Arnold Schwarzenegger şi soţia lui Maria Shriver, care s-au despărţit în luna mai, au petrecut Crăciunul împreună, alături de cei patru copii ai lor, alimentând astfel zvonurile despre o posibilă împăcare a cuplului.

236 afișări
Imaginea articolului Arnold Schwarzenegger a petrecut Crăciunul alături de fosta soţie

Arnold Schwarzenegger (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Starul francizei "Terminator" şi Maria Shriver s-au despărţit în luna mai, după o căsnicie care a durat 25 de ani, dar au decis să petreacă Crăciunul ca o familie unită, alături de cei patru copii ai lor: Katherine, în vârstă de 22 de ani, Christina, în vârstă de 20 de ani, Patrick, în vârstă de 18 ani şi Christopher, în vârstă de 14 ani, informează contactmusic.com.

Schwarzenegger a revenit cu această ocazie în locuinţa familiei sale, din Brentwood (California), şi a asistat alături de soţia sa la meciul pe care echipa locală de baschet Los Angeles Lakers l-a susţinut în prima zi de Crăciun la Staples Center.

Arnold şi Maria au mai fost văzuţi de câteva ori împreună după ce s-au despărţit în luna mai, inclusiv cu ocazia celei de-a 64-a aniversări a actorului, în luna iulie.

Maria Shriver a depus actele de divorţ pe 1 iulie, după ce a aflat că soţul ei este tatăl copilului născut în urmă cu peste 10 ani de o fostă menajeră a cuplului.

Schwarzenegger şi Shriver s-au cunoscut la un turneu de tenis caritabil, la New York, în 1977, şi s-au căsătorit în aprilie 1986. Fiind unul dintre cuplurile celebre din viaţa publică americană, dar cu o relaţie pusă sub semnul întrebării din cauza orientărilor lor politice - un republican puternic şi o democrată convinsă -, cei doi au avut de suportat speculaţii făcute de-a lungul anilor privind presupuse relaţii extraconjugale şi comportament sexual nepotrivit asociate starului hollywoodian.

Actorul, care a renunţat la această meserie în timpul mandatului său de guvernator al statului California, anunţase recent că îşi va relua cariera. Schwarzenegger a declarat, în luna februarie, că se simte pregătit să joace din nou în filme şi a anunţat că va participa la realizarea unui serial de televiziune şi a unui volum de benzi desenate, ambele inspirate de celebra lui poreclă din lumea politică, "The Governator".

În aprilie, o sursă a declarat pentru agenţia de presă Reuters că Arnold Schwarzenegger are toate şansele să joace într-un nou film din franciza "Terminator", în care îşi va relua rolul care l-a făcut celebru, cel al unui cyborg indestructibil trimis din viitor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici