Arnold Schwarzenegger: Inimile noastre sunt alături de familia Jackson

Actorul Arnold Schwarzenegger, guvernatorul statului California şi-a exprimat regretul faţă de decesul brusc al "Regelui pop-ului", Michael Jackson, spunând că a fost una dintre cele mai influente persoane din industria muzicală.

38 afișări
Imaginea articolului Arnold Schwarzenegger: Inimile noastre sunt alături de familia Jackson

Arnold Schwarzenegger: Inimile noastre sunt alături de familia Jackson (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"A fost una dintre cele mai influente persoane din industria muzicală. Inimile noastre sunt alături de familia Jackson, de copiii lui Michael şi de fanii săi din lumea întreagă".

Cântăreţul american Michael Jackson, care a fost supranumit "Regele pop-ului", a murit vineri noapte, la vârsta de 50 de ani, după ce a suferit un stop cardiac, lăsând în urmă o carieră fabuloasă, marcată, însă, şi de scandaluri şi dezvăluiri despre stilul său de viaţă excentric.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici