Aşa arată bărbatul care poate avea orice femeie

La prima vedere suntem atrase de ei ca de un magnet. Ne plac. Arată bine şi ştiu cum să sucească minţile unei femei. Dar dacă ţi-aş spune că Don Juanii sunt doar nişte copii imaturi şi complexaţi?

23 afișări
Imaginea articolului Aşa arată bărbatul care poate avea orice femeie

Aşa arată bărbatul care poate avea orice femeie

Ei sunt arătoşi, atractivi, ştiu să se comporte într-un mod atrăgător, ştiu cum să-şi facă legături şi sunt foarte deschişi. Ei emană o atracţie specială pentru persoanele de sex opus. Fac cuceriri oriunde se află, sunt de neoprit şi dau impresia că victoriile lor “constante” îi fac extrem de fericiţi.

Vezi cum arată profilul unui Don Juan pe www.csid.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici