Aşa arată gemenii cuplului Pitt-Jolie

Brad Pitt şi Angelina Jolie au vândut revistelor People şi Hello!, pentru aproximativ 14 milioane de dolari, drepturile asupra primelor imagini cu gemenii lor, Vivienne Marcheline şi Knox Leon, care au fost publicate luni, potrivit accesshollywood.com.

99 afișări
Imaginea articolului Aşa arată gemenii cuplului Pitt-Jolie

Aşa arată gemenii cuplului Pitt-Jolie

People a lansat prima fotografie cu gemenii Pitt-Jolie duminică, pe site-ul său de internet. Ediţia britanică a revistei Hello! a publicat, de asemenea, o fotografie cu bebeluşii şi celebrii lor părinţi.

Cei doi actori sunt îmbrăcaţi în alb şi au fost surprinşi admirându-i pe cei mai recenţi membri ai familiei.

"Este un adevărat haos", a declarat Angelina pentru revista People, referindu-se la cei şase copii ai ei şi ai lui Brad Pitt. "Însă ne descurcăm şi avem parte de clipe minunate", a adăugat aceasta.

Angelina a mai spus că ceilalţi copii ai săi îşi ajută părinţii: "Shiloh şi Z (Zahara, n.r.) adună hainele (copiilor, n.r.), ajută la schimbatul acestora şi îi ţin în braţe". "E drăguţ, arată ca nişte mici mămici", a adăugat aceasta.

Brad a spus că gemenii seamănă cu părinţii lor: "Viv (Vivienne, n.r.) seamănă cu Ange la spirit, atitudine şi din punct de vedere fizic..., iar Knox seamănă puţin cu mine".

Copiii s-au născut pe 12 iulie, la o clinică din Nisa, sudul Franţei şi au devenit deja cetăţeni de onoare ai celebrului oraş francez.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici