ASCULTĂ SMART RADIO | Trupa Rolling Stones va lansa un nou album în 2020

Trupa Rolling Stones va lansa un nou album în 2020, basistul Ronnie Wood arătând că el şi colegii săi încearcă să ”pună la loc bucăţile care lipsesc”, anunţă Smart Radio, postul păstrând un loc special în playlist pentru muzica rockerilor britanici.

44 afișări
Imaginea articolului ASCULTĂ SMART RADIO | Trupa Rolling Stones va lansa un nou album în 2020

ASCULTĂ SMART RADIO | Trupa Rolling Stones va lansa un nou album în 2020

Ronnie Wood spune că sunt şanse ca în 2020 el şi colegii săi, Mick Jagger, Keith Richards şi Charlie Watts, să scoată pe piaţă un nou album. Ultimul material discografic al trupei Rolling Stones a fost lansat în 2016, fiind o selecţie de preluări ”Blue & Lonesome”. Practic ar fi vorba despre primul disc cu piese originale de la materialul din 2005, ”A Bigger Bang”.

Trupa a fost nevoită să îşi amâne începutul turneului nord-american pentru show-ul ”No Filter”, după ce Jagger a fost nevoit să treacă printr-o intervenţie chirurgicală la inimă.

Nu se făcuse bine luna august, că muzicienii erau din nou pe scenă.

Ronnie a declarat pentru ziarul The Sun că ”noul album e ca un puzzle, încă mai trebuie să punem la loc bucăţile care lipsesc. Sperăm să îl lansăm în 2020 şi să ne continuăm turneul mondial”.

În luna ianuarie a anului 2019, Keith Richards a povestit că sesiunile de înregistrare pentru noul album au fost ”foarte plictisitoare, ca un atelier de tâmplărie”.

The Rolling Stones este o trupă rock înfiinţată în Londra, în 1962. Trupa este formată, în prezent, din solistul Mick Jagger, chitaristul Keith Richards, basistul/chitaristul Ronnie Wood şi bateristul Charlie Watts. Formaţia a vândut peste 250 de milioane de discuri la nivel mondial, a fost inclusă în Rock'n'Roll Hall of Fame în anul 1989 şi a fost plasată de revista americană Rolling Stone pe locul al patrulea în Top 100 al celor mai mari artişti din toate timpurile.

Piesele interpretate de Rolling Stones se găsesc în playlist-ul Smart Radio. Ascultă Smart Radio AICI.

Foto: Profimedia

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici