Ashley Cole îşi deschide un restaurant împreună cu Jay Z

Internaţionalul englez al echipei Chelsea, Ashley Cole, îşi va deschide un restaurant la Londra, în 2012, afacere în care îl va avea ca asociat pe rapperul Jay Z, informează cotidianul The Sun.

61 afișări
Imaginea articolului Ashley Cole îşi deschide un restaurant împreună cu Jay Z

Ashley Cole îşi deschide un restaurant împreună cu Jay Z (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit sursei citate, Cole şi Jay Z s-au întâlnit la New York pentru a discuta despre planurile privind construirea restaurantului.

La restaurantul celor doi vor fi angajate persoane care nu au mai avut un serviciu de mult timp, iar o parte din profituri va fi folosită în scopuri caritabile.

"Este foarte emoţionant să colaborez cu un star cum e Jay Z. Şi este un proiect minunat prin faptul că putem ajuta oamenii care nu au un loc de muncă pregătindu-i şi dându-le o slujbă într-un loc de top, precum şi ajutând fundaţiile caritabile", a declarat Ashley Cole.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici