Ashton Kutcher îl va juca pe Steve Jobs într-un film produs la Hollywood

Actorul american Ashton Kutcher îl va interpreta pe Steve Jobs într-un film produs la Hollywood despre cofondatorul companiei Apple, care va descrie viaţa acestuia, începând cu anii hippie din tinereţe şi până la lansarea tehnologiilor sale considerate revoluţionare.

538 afișări
Imaginea articolului Ashton Kutcher îl va juca pe Steve Jobs într-un film produs la Hollywood

Ashton Kutcher (Imagine: Mediafax foto/AFP)

Acest film independent al cărui titlu este "Jobs" are la bază un scenariu scris de Matt Whiteley şi va fi regizat de Joshua Michael Stern.

Un alt proiect cinematografic separat, dedicat tot lui Steve Jobs, va avea la bază biografia lui Walter Isaacson şi va fi produs de Sony Pictures Studios.

Ashton Kutcher, care a fost distribuit în 2011 în serialul de televiziune "Doi bărbaţi şi jumătate", după concedierea actorului Charlie Sheen, va turna filmul despre Steve Jobs în perioada în care producţia sitcomului de comedie va intra în vacanţă.

Ashton Kutcher a putut fi văzut recent pe marile ecrane în filmele "Mariaj de Vegas/ What Happens in Vegas" (2008), "Ziua îndrăgostiţilor/ Valentine's Day" (2010) şi "Fără obligaţii/ No Strings Attached" (2011).

Steve Jobs, cofondator al companiei Apple, a murit la vârsta de 56 de ani, în urma unui cancer pancreatic, pe 5 octombrie 2011.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici