Ashton Kutcher, înlocuitorul lui Charlie Sheen în serialul "Doi bărbaţi şi jumătate"

Ashton Kutcher s-a alăturat distribuţiei serialului "Doi bărbaţi şi jumătate/Two and A Half Men", au anunţat reprezentanţii postului CBS, vineri, punând astfel capăt numeroaselor speculaţii care au circulat în ultimele luni după concedierea actorului Charlie Sheen.

693 afișări
Imaginea articolului Ashton Kutcher, înlocuitorul lui Charlie Sheen în serialul "Doi bărbaţi şi jumătate"

Ashton Kutcher, înlocuitorul lui Charlie Sheen în serialul "Doi bărbaţi şi jumătate" (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Ashton Kutcher, în vârstă de 33 de ani, este soţul actriţei Demi Moore şi s-a alăturat distribuţiei pentru cel de-al nouălea sezon al acestui serial de televiziune extrem de popular, care va fi difuzat în toamna anului 2011.

În comunicatul emis vineri de postul CBS nu se precizează rolul pe care îl va interpreta Ashton Kutcher în acest serial, dar, potrivit unor surse, fostul prezentator al reality show-ului "Punk'd" nu va fi un înlocuitor pentru personajul burlacului afemeiat interpretat în sezoanele trecute de Charlie Sheen.

"Suntem atât de norocoşi să avem în familia noastră pe cineva atât de talentat, plin de veselie şi atât de remarcabil cum este Ashton Kutcher", a declarat Chuck Lorre, creatorul şi producătorul executiv al serialului "Doi bărbaţi şi jumătate".

"Doi bărbaţi şi jumătate" este cel mai urmărit serial de comedie din Statele Unite ale Americii, cu o audienţă săptămânală care depăşeşte în mod constant 15 milioane de telespectatori şi care s-a dovedit a fi de-a lungul anilor o importantă sursă de venituri din publicitate pentru postul CBS şi pentru grupul Warner Bros. Television.

Charlie Sheen, care a fost concediat în luna martie după numeroase scandaluri din viaţa privată şi după ce i-a insultat în mod public pe producătorii serialului, a comentat, vineri, pe un ton amar, decizia directorilor de la CBS şi a prezis că serialul "Doi bărbaţi şi jumătate" nu va mai avea acelaşi succes fără el în distribuţie.

"Kutcher este un drăguţ şi un strălucit actor de comedie. Dar, ia staţi puţin, şi eu sunt la fel!", a declarat Charlie Sheen pentru site-ul TMZ.com. "Bucură-te de show, America! Bucură-te când vei vedea că telespectatorii care vor privi acest serial în fiecare seară de luni au vârsta de doi ani, WB!", a adăugat Sheen, referindu-se la grupa de vârstă a fanilor serialului, care se înscrie în intervalul 18-49 de ani.

Filmările pentru ultimele opt episoade din sezonul 2010 - 2011 al serialului "Doi bărbaţi şi jumătate" au fost anulate, iar viitorul acestui popular show TV părea destul de întunecat şi plin de dubii, după ce producătorii de la CBS au anunţat în mod clar că actorul Charlie Sheen nu va reveni în distribuţia serialului.

Anunţul de vineri a fost făcut cu doar cinci zile înainte ca postul CBS să prezinte grila de programe pentru sezonul 2011 - 2012 reprezentanţilor agenţiilor de publicitate, în cadrul unei întruniri ce va avea loc pe 18 mai la New York.

Ashton Kutcher s-a făcut remarcat prin rolul din serialul "That '70s Show", o comedie care a rulat timp de opt sezoane pe postul Fox şi care a rămas foarte îndrăgită până în zilele noastre în rândul reprezentanţilor posturilor de televiziune americane.

El a putut fi văzut în luna ianuarie şi pe marile ecrane, în comedia romantică "Fără obligaţii/ No Strings Attached", în care a avut-o ca parteneră pe Natalie Portman. Kutcher a fost unul dintre primele staruri de la Hollywood care s-au lăsat cuprinse de "febra" Twitter-ului, iar contul lui este urmărit cu regularitate de peste 6,8 milioane de admiratori.

"Abia aştept să lucrez cu această echipă ridicol de talentată şi consider că vom putea să umplem platourile de filmare cu râsetele noastre, care vor rezona cu cele din casele telespectatorilor", a declarat Ashton Kutcher.

"Nu pot să îl înlocuiesc pe Charlie Sheen, însă voi lucra din greu pentru a-i distra copios pe oameni", a adăugat Kutcher.

Surse din mass-media americană au sugerat vineri faptul că Ashton Kutcher va primi aproximativ 1 milion de dolari pentru fiecare episod din "Doi bărbaţi şi jumătate". O sursă, care a făcut parte din echipa ce a luat parte la negocierile dintre actorul american şi postul CBS, a precizat însă pentru agenţia de presă Reuters că această cifră este exagerată.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici