Ashton Kutcher, păcălit să mănânce viermi la o emisiune de televiziune

Actorul american Ashton Kutcher a mâncat viermi prăjiţi în timpul unei emisiuni difuzate pe postul de televiziune britanic BBC One, vineri seară, după ce un bucătar celebru i-a spus că are în farfurie ceapă prăjită, relatează contactmusic.com.

47 afișări
Imaginea articolului Ashton Kutcher, păcălit să mănânce viermi la o emisiune de televiziune

Ashton Kutcher, păcălit să mănânce viermi la o emisiune de televiziune (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Starul a apărut în The Graham Norton Show alături de celebrul bucătar Heston Blumenthal, cunoscut pentru delicatesele sale scandaloase.

Acesta din urmă a fost rugat să gătească o cină americană pentru oaspeţii celebri, iar el a pregătit "hot dog de pui", în care sosul de roşii a fost introdus în carne, având alături şerveţele comestibile imprimate cu chipul actorului.

Kutcher a devenit bănuitor când a observat nişte bucăţi mici şi crocante peste cârnat. "Ce sunt chestiile astea de deasupra? Toate arată ca momeala pe care o folosesc eu la pescuit... Ar trebui să mâncăm şi şerveţelul?", a întrebat el.

Blumenthal i-a spus actorului că este ceapă prăjită, dar în timp ce acesta mesteca i-a dezvăluit că sunt viermi prăjiţi.

Kutcher a încercat să scuipe mâncarea, dar a recunoscut: "E bun. Orice este mai bun dacă este prăjit".

Heston Blumenthal, în vârstă de 44 de ani, este proprietarul restaurantului The Fat Duck, ce deţine trei stele Michelin, în localitatea Bray, din Berkshire, desemnat în 2007 şi 2009 cel mai bun local de gen în Marea Britanie, de revista The Good Food Guide. Blumenthal este celebru pentru abordarea ştiinţifică a gătitului şi a fost descris drept un alchimist culinar pentru stilul său inovator.

Ashton Kutcher, în vârstă de 31 de ani, starul serialului "That 70's Show" şi prezentatorul şi producătorul emisiunii TV "Punk'd", este, din 2005, soţul actriţei Demi Moore, în vârstă de 47 de ani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici