Ashton Kutcher şi Mila Kunis vor deveni părinţi pentru a doua oară

Actorii americani Ashton Kutcher şi Mila Kunis aşteaptă cel de-al doilea copil al cuplului, vedetele confirmând sarcina, cei doi fiind deja părinţii unei fetiţe în vârstă de 20 de luni, potrivit People.

3551 afișări
Imaginea articolului Ashton Kutcher şi Mila Kunis vor deveni părinţi pentru a doua oară

Ashton Kutcher şi Mila Kunis vor deveni părinţi pentru a doua oară (Imagine: Hepta/ Mediafax Foto)

Bucurie imensă pentru Ashton Kutcher şi Mila Kunis. Se pare că cei doi aşteaptă un nou membru de familie. Cuplul, care s-a căsătorit în iulie anul trecut, sunt deja părinţi unei fetiţe în vârstă de 20 de luni, Wyatt Isabelle.

"Ashton se luminează atunci când vorbim despre Wyatt si cel mic, care e pe drum," a declarat o sursă apropiată de Kutcher. "Totul vine natural la el atunci când e vorba de a fi tată."

De altfel, în octombrie, vedeta din "Bad Moms", în vârstă de 32 de ani, şi-a împărtăşit entuziasmul despre extinderea familiei sale declarând pentru Business Insider, "Da! Absolut, sigur".

Cu toate că tranziţia de la un copil la doi pot fi laborioasă pentru unii, Mila Kunis a mărturisit pentru Entertainment Tonight în luna mai că ea stăpâneşte "secretul echilibrului" de a fi "un partener de mare angajament, o soţie minunată şi o femeie pe potrivă".

"Ştiu că atunci când am decis să avem un copil, am renunţat la a mai fi egoistă - cel puţin să ne străduim în acest proces", a spus Kunis. "Pentru că e un fapt înnăscut; ca oameni suntem oameni foarte egoişti şi ne-am dorit foarte mult să alcătuim o familie."

Ea a adaugat, "Avand acest omulţ de crescut... a adus echilibru iar mai apoi înveţi cum să fii un partener bun, o soţie bună, o femeie împlinită şi să fii tu însăţi şi în acelaşi timp responsabilă pentru copilul tău. Cu siguranţă este un proces care se învaţă", a mai spus Kunis.

Pe de altă parte, Ashton Kutcher a avut numai cuvinte de laudă la adresa soţei sale: “E o mamă fantastică,” .“Mă duc la muncă în fiecare zi şi vin acasă şi e perfectă. Şi totul pare minunat. Şi îmi dau seama că ceva probabil nu a fost uimitor, dar ea nu spune niciodată ce nu a mers bine...e incredibilă.”

Mila Kunis şi Ashton Kutcher, colegi în distribuţia serialului "Anii '70/ That '70s Show", au început o relaţie în 2012, la aproape un an după ce actorul s-a despărţit de actriţa Demi Moore, după şapte ani de căsnicie. Însă relaţia acestora a început mult mai târziu, în 2012, cei doi logodindu-se în februarie 2014. În octombrie 2014, Mila Kunis a născut o fetiţă, Wyatt Isabelle, acesta fiind primul copil al cuplului. Cei doi actori s-au căsătorit pe 4 iulie, de Ziua Naţională a Statelor Unite ale Americii.

Ashton Kutcher a putut fi văzut pe marile ecrane în filmele "Mariaj de Vegas/ What Happens in Vegas" (2008), "Ziua îndrăgostiţilor/ Valentine's Day" (2010) şi "Fără obligaţii/ No Strings Attached" (2011). În 2013, Ashton Kutcher a jucat în "Steve Jobs. Omul care a schimbat lumea", de Joshua Michael Stern, în care a interpretat rolul cofondatorului companiei Apple. De asemenea, actorul a fost desemnat în acelaşi an cel mai bine plătit actor de televiziune, pentru rolul lui Walden Schmidt, un milionar excentric, în serialul "Doi bărbaţi şi jumătate", pentru care a fost plătit cu 750.000 de dolari pe episod.

Milena "Mila" Kunis este o actriţă americană născută în Ucraina, care a debutat în televiziune cu un rol în serialul "Anii '70/ That '70s Show". După ce a asigurat vocea personajului Meg Griffin din serialul de animaţie "Family Guy", Mila Kunis a apărut în câteva lungmetraje cu succes de casă - "Forgetting Sarah Marshall", "Max Payne" şi "The Book of Eli" -, însă rolul care i-a adus consacrarea la Hollywood este cel din "Lebăda neagră/ Black Swan", pentru care a fost recompensată cu premiul Marcello Mastroianni la categoria "cel mai bun tânăr actor" la cea de-a 67-a ediţie a Festivalului de Film de la Veneţia, în 2010. Popularitatea actriţei a crescut considerabil după lansarea pe marile ecrane a filmelor "Ted", "Grozavul şi puternicul Oz/ Oz: The Great and Powerful" şi "Prietenie cu folos/ Friends With Benefits".

Mila Kunis a jucat şi în filmul "The Angriest Man In Brooklyn", alături de Robin Williams, Peter Dinklage şi James Earl Jones, şi în "Dragoste la persoana a treia/ Third Person", de Paul Higgis.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici