Assassin's Creed devine serial

  • Ubisoft a anunţat un parteneriat cu Netflix pentru un serial bazat pe jocurile Assassin's Creed
  • Seria Assassin's Creed a început în 2007 şi conţine 12 jocuri până în prezent
  • A existat o adaptare a jocului în 2016 cu Michael Fassbender în rol principal
254 afișări
Imaginea articolului Assassin's Creed devine serial

Assassin's Creed devine serial

Dacă eşti pasionat de gaming şi de seriale TV, cu siguranţă de vei bucura de ultima veste. Celebra serie Assassin's Creed va fi adaptată într-o serie produsă de Netflix.

După seria The Witcher, a venit rândul ca Assassin's Creed să se transforme într-un show TV.

Producătorul Ubisoft a făcut anunţul în tandem cu Netflix. Este cel mai de succes joc creat vreodată de Ubisoft. Peste 155 de milioane de unităţi a vândut de la primul joc din 2007.

Următorul pas va fi alegerea scenaristului şi apoi castingul. Momentan, a apărut un singur teaser scurt care anunţă seria.

Nu este prima dată când Assassin's Creed inspiră scenariştii de la Hollywood. În 2016 a apărut un film inspirat din joc cu actorul Michael Fassbender în rol principal. A strâns peste 240 de milioane de dolari încasări la box office.

Până să vadă serialul Assassin's Creed, fanii seriei aşteaptă ultimul joc din serie. Se numeşte Valhalla iar acţiunea se desfăşoară în secolul 9, când vikingii au invadat Britania.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici