Austriecii vor să atragă turiştii români cu ajutorul cafelei

Autorităţile austriece din domeniul turismului au demarat o campanie pentru a atrage noi turişti români, răspândind miros de cafea vieneză în staţiile de metrou din Bucureşti, informează austrianindependent.com.

20 afișări
Imaginea articolului Austriecii vor să atragă turiştii români cu ajutorul cafelei

Austriecii vor să atragă turiştii români cu ajutorul cafelei (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Oficialităţile din Viena speră ca această iniţiativă să atragă mai mulţi turişti români în capitala austriacă.

Numărul de români care îşi petrec vacanţele în Viena a crescut în ultimii ani. România este considerată o piaţă importantă pentru dezvoltarea turismului în Viena.

Pe de altă parte, în Viena a crescut numărul de turişti germani, elveţieni şi ruşi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici