Autorităţile columbiene au deschis un muzeu dedicat lenei

Un muzeu dedicat lenei a fost deschis la Bogota, în speranţa că îi va face pe oameni să se gândească la ce este aceasta cu adevărat şi care sunt efectele ei, informează BBC.

1 afișare
Imaginea articolului Autorităţile columbiene au deschis un muzeu dedicat lenei

Foto www.bbc.co.uk

Potrivit sursei citate, în cadrul muzeului se găsesc canapele amplasate în faţa unor televizoare, hamacuri şi paturi, precum şi numeroase alte obiecte asociate cu evitarea muncii.

Obiectivul muzeului este să atragă vizitatori în sezonul de sărbători şi să îi facă să se gândească la lene şi la opusul acesteia şi să ajungă la o atitudine de mijloc.

Cel mai nou muzeu din Columbia, sponsorizat de municipalitatea din Bogota, a fost vizitat deja de numeroase persoane şi poate fi locul ideal de relaxare pentru cei care vor să depăşească stresul cotidian.

"Întotdeauna ne gândim la lene ca la un inamic al muncii. Aşa că am vrut să explorăm acest concept şi să îi facem pe oameni să se gândească la problemele sociale cauzate de cei care trag un pui de somn, nu au loc de muncă sau nu fac nimic", a declarat Marcela Arrieta, curatorul muzeului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici