"Avatar 2" începe filmările în 2013. James Cameron vrea să continue povestea de pe Pandora cu încă două filme

Regizorul James Cameron va începe filmările pentru continuarea filmul SF "Avatar" la sfârşitul anului 2013, în prezent el ocupându-se de ultimele detalii privind scenariul.

470 afișări
Imaginea articolului "Avatar 2" începe filmările în 2013. James Cameron vrea să continue povestea de pe Pandora cu încă două filme

"Avatar 2" începe filmările în 2013. James Cameron vrea să continue povestea de pe Pandora cu încă două filme

Regizorul a făcut aceste declaraţii săptămâna aceasta, pe când participa, în Noua Zeelandă, la premiera filmului "Hobbitul: O călătorie neaşteptată/ The Hobbit: An Unexpected Journey", informează nme.com.

În ceea ce priveşte subiectele celor două continuări pe care Cameron vrea să le facă pentru filmul "Avatar", el a spus că partea a doua va viza diferite medii înconjurătoare de pe planeta Pandora, mai ales oceanele, iar partea a treia - lumea de dincolo de Pandora.

Datorită succesului înregistrat de "Avatar", au existat speculaţii privind un posibil al patrulea film al seriei.

Se pare că filmul "Avatar 2" va fi lansat în 2015, informează nme.com.

Regizorul canadian James Cameron este considerat un expert în domeniul filmărilor care folosesc tehnologii revoluţionare. Lungmetrajele "Avatar" (2009) şi "Titanic" (1997), regizate de Cameron, sunt filmele cu cele mai mari încasări din istoria cinematografiei - 2,78 miliarde de dolari, respectiv 1,84 miliarde de dolari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici