Avocaţii lui Conrad Murray vor să împiedice difuzarea fotografiilor autopsiei lui Michael Jackson

Avocaţii lui Conrad Murray, ultimul medic al cântăreţului Michael Jackson, au cerut justiţiei americane să nu difuzeze în timpul viitorului proces acele fotografii "oribile" efectuate în timpul autopsiei megastarului, considerând că ele ar putea aduce un prejudiciu clientului lor.

249 afișări
Imaginea articolului Avocaţii lui Conrad Murray vor să împiedice difuzarea fotografiilor autopsiei lui Michael Jackson

Avocaţii lui Conrad Murray vor să împiedice difuzarea fotografiilor autopsiei lui Michael Jackson (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Aceste fotografii sunt explicite, oribile şi au un potenţial prejudiciabil foarte mare", susţin Ed Chernoff şi Nareg Gourjian, avocaţii medicului Conrad Murray, acuzat de omor prin imprudenţă după decesul lui Michael Jackson, pe 25 iunie 2009.

Într-o cerere adresată judecătorului, ei consideră că "prezentarea acestor fotografii în faţa juraţilor ar compromite dreptul medicului Murray la un proces echitabil, din cauza riscului semnificativ, pentru juriu, de a da o decizie care nu va fi în funcţie de probele prezentate, ci pe o bază emoţională, care nu are nimic de-a face cu procedura judiciară".

În opinia lor, experţii chemaţi la bară vor putea să descrie foarte bine acea autopsie, fără a mai fi nevoie şi de prezentarea fotografiilor.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici