Avril Lavigne, SCHIMBARE DE LOOK interesantă. Cântăreaţa a renunţat la imaginea de adolescentă rebelă - VIDEO

Avril Lavigne adoptă un nou look pentru cel mai recent videoclip al său, unul deloc legat de genul muzical care a consacrat-o.

6055 afișări
Imaginea articolului Avril Lavigne, SCHIMBARE DE LOOK interesantă. Cântăreaţa a renunţat la imaginea de adolescentă rebelă - VIDEO

Avril Lavigne

Artista a renunţat la stilul punk, respectiv la şuvitele multicolore şi la hainele sport, în favoarea rochiilor mulate, a tocurilor şi a coafurilor sexy.

Extrem de feminină, cu părul blond deschis şi buclat şi tinute senzuale, sexy şi sofisticată, Avril Lavigne pare de nerecunoscut.

Avril Lavigne a lansat pe internet noul videoclip în semn de mulţumire pentru fanii care i-au cumpărat albumele şi care îi cumpără bilete la concerte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici