Barack Obama este înrudit cu Sarah Palin şi George W. Bush

Preşedintele american Barack Obama are legături de rudenie cu rivalii săi politici republicani Sarah Palin şi George W. Bush, potrivit unor specialişti în genealogie, citaţi de dailymail.co.uk.

24 afișări
Imaginea articolului Barack Obama este înrudit cu Sarah Palin şi George W. Bush

Barack Obama este înrudit cu Sarah Palin şi George W. Bush (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Obama şi Palin, fostul guvernator de Alaska şi candidat la vicepreşedinţie, sunt veri de gradul al zecelea, printr-un strămoş comun numit John Smith.

Şi, în mod bizar, fostul preşedinte George W. Bush este văr de gradul al 11-lea cu Obama, dar şi cu Palin.

Genealogul Anastasia Tyler, de la site-ul Ancestry.com, a făcut şocanta descoperire în timp ce căuta legături de familie între inamici politici.

Obama şi Palin sunt înrudiţi prin John Smith, un pastor care trăia în secolul al 17-lea în Massachusetts. Obama se înrudeşte cu acesta prin mama sa, la fel şi Palin.

Tyler a declarat: "Smith era împotriva persecuţiei Quaker-ilor (sectă protestantă pacifistă şi austeră întemeiată în sec. XVII, n.r.). Avea o conştiinţă socială foarte dezvoltată".

Obama şi Bush sunt veri de gradul al 11-lea, printr-un strămoş comun numit Samuel Hinckley, iar Bush şi Palin sunt veri de gradul al zecelea, tot prin Hinckley, care, în mod surprinzător, era socrul lui John Smith.

Tyler a ajuns la această concluzie după ce a analizat arborele genealogic, nume de familie comune şi locuri de naştere ale membrilor familiilor.

Ancestry.com a mai descoperit anterior că preşedintele american este înrudit cu miliardarul Warren Buffett şi cu actorul Brad Pitt. Totodată, a descoperit că Palin este înrudită cu Franklin D. Roosevelt şi cu prinţesa Diana.

În 2007, soţia vicepreşedintelui republican Dick Cheney, Lynne, a descoperit legături de rudenie între soţul ei şi Obama.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici