Bărbaţii englezi au motive de îngrijorare. Literatura erotică, mai interesantă decât sexul, pentru multe dintre femeile britanice

Aproape jumătate dintre femeile britanice preferă să citească romane cu tentă erotică decât să facă sex, potrivit unui sondaj recent.

491 afișări
Imaginea articolului Bărbaţii englezi au motive de îngrijorare. Literatura erotică, mai interesantă decât sexul, pentru multe dintre femeile britanice

Literatura erotică, mai interesantă decât sexul, pentru multe dintre femeile britanice (Imagine: Shutterstock)

Potrivit site-ului dottybingo.com, 44% din cele 400 de abonate care au participat la acest sondaj au spus că preferă să "trăiască" viaţa sexuală a personajelor din romane, decât să facă ele însele sex, informează femalefirst.co.uk.

Există mai multe motive pentru a explica această preferinţă. Astfel, 27% din totalul participantelor la sondaj au spus că preferă literatura erotică pentru că aceasta reprezintă o soluţie mai uşoară, 23% dintre participante au spus că le lipseşte energia pentru a avea o viaţă sexuală susţinută, iar 19% dintre ele au acuzat lipsa de imaginaţie a partenerilor lor de cuplu.

43% dintre participante au spus că literatura erotică face ca vieţile lor sexuale să pară plicticoase şi marcate de rutină în comparaţie cu romanele pe care le citesc.

Aproape 91% dintre femeile intervievate au spus că au citit cel puţin un roman cu tentă erotică, iar 68% dintre ele au declarat că şi-ar dori să citească mai des astfel de romane.

Reprezentanţii site-ului dottybingo.com pun această tendinţă pe seama expansiunii din ultimii ani a volumelor erotice lansate în format e-book, dar şi a faptului că femeile britanice au devenit tot mai exigente în ceea ce priveşte calitatea vieţii sexuale, iar acest lucru ar trebui să îi facă pe bărbaţii britanici să ia măsuri, înainte de a nu fi "înlocuiţi" cu astfel de romane.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici