Bărbaţii, hipnotizaţi de femeile cu forme

Milioanele de femei care încearcă din răsputeri să încapă în măsurile S şi XS ar trebui să lase dietele deoparte şi să înceapă să mănânce serios. Ultimele sondaje în domeniu arată că bărbaţii preferă femeile planturoase, nicidecum pe cele trase prin inel.

449 afișări
Imaginea articolului Bărbaţii, hipnotizaţi de femeile cu forme

Bărbaţii, hipnotizaţi de femeile cu forme (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Ba mai mult decât atât, se pare că efectul imaginii unei femei cu forme rotunde este asemănător celui creat de câteva pahare de alcool sau chiar de substanţele halucinogene.

Iată concluziile la care au ajuns cercetătorii americani, după ce au scanat creierul câtorva bărbaţi aflaţi la prima tinereţe.

Potrivit acestora, femeile cu o siluetă precum a cântăreţei Beyonce le detronează fără drept de apel pe cele silfide, precum Kate Moss.

Citeşte mai multe despre preferinţele bărbaţilor în materie de femei pe www.csid.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici