Barbra Streisand lansează un album împreună cu Diana Krall

Cântăreaţa Barbra Streisand şi-a unit forţele cu pianista canadiană de jazz Diana Krall pentru a înregistra primul ei album din ultimii patru ani, ce va fi lansat pe 29 septembrie, potrivit casei de discuri Columbia Records.

41 afișări
Imaginea articolului Barbra Streisand lansează un album împreună cu Diana Krall

Barbra Streisand şi Diana Krall (Montaj foto)

Reprezentanţii casei de discuri Columbia Records au declarat că albumul "Love Is The Answer" reprezintă primul material discografic ce include înregistrări noi, de la "Guilty Pleasures", lansat în 2005, şi, totodată, primul album live lansat în ultimii trei ani.

În 2008, Barbra Streisand a fost ocupată cu diverse acţiuni legate de campania electorală din Statele Unite, dar anul acesta, renumita cântăreaţă şi actriţă a declarat că intenţionează să revină la domeniul ei preferat de activitate, divertismentul, pentru că acum se poate "relaxa", după alegerea lui Barack Obama ca preşedinte al SUA.

Albumul "Love Is The Answer" o prezintă pe Streisand din postura de cântăreaţă de cabaret şi de jazz, "înzestrată cu o mare claritate emoţională, cu profunzime şi cu maturitate", potrivit comunicatului emis de Columbia Records, filială a grupului Sony Corp.

Pentru acest album, Barbra Streisand a colaborat în premieră cu Diana Krall, câştigătoare a două premii Grammy, cu cvartetul ei de muzicieni (chitară, bas, tobe şi pian) şi cu compozitorul Johnny Mandel, cu care a mai lucrat la albumul ei din 1993 "Back to Broadway".

Titlurile pieselor de pe acest album urmează să fie anunţate în curând.

Barbra Streisand, în vârstă de 67 de ani, are o carieră artistică impresionantă în muzică, teatru, film şi televiziune, pe care şi-a construit-o cu multă perseverenţă în ultimele patru decenii, perioadă în care a devenit "regina de pe Broadway".

Barbra Streisand a câştigat zece premii Grammy, două premii Oscar, inclusiv pentru rolul din "Funny Girl", şi numeroase premii Emmy. În 2008, numele Barbrei Streisand a fost inclus în galeria de onoare a Kennedy Center.

Cu o carieră de peste 20 de ani, Diana Krall a promovat jazz-ul modern, pe care l-a îmbogăţit cu o interpretare proprie, caldă şi senzuală. Baladele clasice cu bogate influenţe ale muzicii pop au devenit apanajul unui stil unic şi inconfundabil al celei care avea să fie supranumită "diva jazz-ului modern". Artista canadiană va concerta la Bucureşti, pe 22 noiembrie, la Sala Palatului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici