Băsescu, aşteptat în Covasna în preajma sărbătorilor de iarnă

Preşedintele organizaţiei judeţene a PD Covasna, Gheorghe Baciu, a anunţat, vineri, că preşedintele Traian Băsescu este aşteptat, în preajma sărbătorilor de iarnă, în judeţul Covasna, unde ar putea petrece câteva zile în vila de potocol din staţiunea Covasna.

2 afișări
Imaginea articolului Băsescu, aşteptat în Covasna în preajma sărbătorilor de iarnă

Băsescu, aşteptat în Covasna în preajma sărbătorilor de iarnă

Baciu a spus, într-o conferinţă de presă, că a avut, recent, alături de preşedintele executiv al organizaţiei, deputatul Petre Străchinaru, o întrevedere scurtă cu şeful statului, Traian Băsescu, care le-a comunicat că în preajma sărbătorilor de iarnă va vizita judeţul Covasna şi va petrece câteva zile de odihnă în staţiunea Covasna.

Baciu a spus că, în timpul vizitei lui Băsescu, acestuia îi vor fi prezentate o serie de probleme cu care se confruntă locuitorii judeţului Covasna.

De asemenea, liderul PD Covasna şi-a exprimat speranţa că preşedintele Băsescu se va întâlni şi cu reprezentanţii comunităţii româneşti din judeţele Covasna şi Harghita. “Insistăm asupra întâlnirii cu reprezentanţii românilor din Covasna şi Harghita, sperăm ca acum să aibă loc”, a subliniat Gheorghe Baciu.

Reprezentanţii comunităţii româneşti din sfera politică, civilă şi bisericească au cerut de mai multe ori o întrevedere cu preşedintele Traian Băsescu, pentru a-i prezenta problemele cu care se confruntă.

Conform lui Baciu, o delegaţie comună din judeţele Covasna şi Harghita, compusă atât din oameni politici, primari, lideri ai unor organizaţii civice, cât şi din reprezentanţi ai Bisericii Ortodoxe intenţionează să-i prezinte preşedintelui situaţia economică, socială a zonei, a investiţiilor, dar şi a problemelor cu care se confruntă românii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici