Băsescu le-a oferit flori jurnalistelor care îl însoţesc la Bruxelles

Preşedintele Traian Băsescu le-a oferit, duminică, în timpul zborului spre Bruxelles, jurnalistelor care îl însoţesc la reuniunea informală a şefilor de stat şi de guvern, câte un buchet din frezii şi flori albe, cu ocazia zilei de 1 martie.

15 afișări
Imaginea articolului Băsescu le-a oferit flori jurnalistelor care îl însoţesc la Bruxelles

Băsescu le-a oferit flori jurnalistelor care îl însoţesc la Bruxelles (Imagine din arhiva Mediafax Foto)

De asemenea, jurnalistele au primit câte un mărţişor din partea membrilor echipajului aeronavei Romavia cu care călătoreşte preşedintele.

Preşedintele Traian Băsescu participă la reuniunea informală a şefilor de stat şi de guvern ai UE, dedicată aprofundării dezbaterii politice pe tema depăşirii actualei crize economice şi financiare.

Citeşte şi:

Preşedintele Băsescu, la reuniunea informală a şefilor de stat şi guvern din UE

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici