Bătrâneii de o sută de ani, atracţii turistice pe litoralul bulgăresc

Agenţii de turism din Bulgaria cred că localnici în vârstă de o sută de ani, care locuiesc în staţiunile de pe litoralul Mării Negre, pot deveni atracţii turistice, relatează Standart.

2 afișări
Imaginea articolului Bătrâneii de o sută de ani, atracţii turistice pe litoralul bulgăresc

Bătrâneii de o sută de ani, atracţii turistice pe litoralul bulgăresc

Aproape în fiecare zi, câte un centenar îşi serbează ziua de naştere în această zonă, de aceea specialiştii în turism se gândesc să proiecteze pentru turişti clipuri cu bunicuţe de o sută de ani, veritabile exemple de sănătate.

În plus, turiştii vor fi învăţaţi ce mod de viaţă să adopte pentru a ajunge şi ei la vârsta senectuţii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici