BBC şi-a cerut scuze pentru o fotografie în care prinţul William avea un penis desenat pe frunte - VIDEO

Postul BBC şi-a cerut scuze, joi, pentru că a difuzat imagini cu o fotografie în care prinţul William al Marii Britanii avea desenat un penis pe frunte, într-un clip de promovare a emisiunii matinale de pe BBC1.

434 afișări
Imaginea articolului BBC şi-a cerut scuze pentru o fotografie în care prinţul William avea un penis desenat pe frunte - VIDEO

PPrinţul William (Imagine: mediafax Foto/AFP)

Imaginea în cauză, o fotografie cu prinţul William pe chipul căruia cineva a desenat ochelari de soare, un mic cioc şi un penis pe frunte, a fost vizibilă foarte puţin, înşelând vigilenţa editorilor acelei emisiuni matinale. Imaginea nu a reuşit însă să înşele vigilenţa telespectatorilor britanici, iar unii dintre ei au relatat imediat incidentul pe reţelele de socializare.

"Wow! Emisiunea matinală de la BBC tocmai a arătat o fotografie cu prinţul William cu un penis desenat pe faţă!", a anunţat pe Twitter utilizatorul Andreas Vesalius. "Fiţi mai prudenţi, vă rog!", a scris la rândul său utilizatorul Dave Yates.

BBC şi-a cerut scuze foarte repede "pentru aceste imagini ofensatoare" care au apărut în clipul promoţional pentru "Barbershopera", precizând că acestea proveneau tocmai de la acest grup umoristic.

Pilot pe elicopter în Royal Air Force, prinţul William, în vârstă de 31 de ani, se află în prezent în concediu de paternitate, după naşterea primului său copil, prinţul George.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici