Bebeluşul cuplului Elton John-David Furnish va fi supus unui test de paternitate

Cântăreţul britanic Elton John şi partenerul său de viaţă David Furnish au anunţat că fiul lor Zachary va fi supus unui test de paternitate, deoarece medicii doresc să afle cine este tatăl biologic al bebeluşului.

85 afișări
Imaginea articolului Bebeluşul cuplului Elton John-David Furnish va fi supus unui test de paternitate

Bebeluşul cuplului Elton John - David Furnish va fi supus unui test de paternitate (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Elton John şi partenerul său de viaţă, David Furnish, au devenit părinţii unui băieţel, Zachary, născut de o mamă surogat în prima zi de Crăciun a anului trecut, informează express.co.uk.

Cântăreţul britanic şi partenerul său de viaţă au declarat într-un interviu recent că nu ştiu cine este tatăl biologic al bebeluşului lor, acesta fiind conceput cu ajutorul unei tehnici care implică "amestecarea eşantioanelor de spermă" provenind de la doi donatori. Acest eşantion amestecat este utilizat apoi pentru a fecunda un ovul ales în prealabil de viitorii părinţi. Procedura este interzisă în Marea Britanie.

"Zachary trebuie să ştie (cine este tatăl său biologic, n.r.) pentru dosarul său medical. Dacă se va dovedi că tatăl este David, voi fi foarte mândru pentru el. De fapt, pentru mine nu contează prea mult - şi nici pentru David", a declarat starul britanic.

Într-un interviu acordat realizatoarei Barbara Walters, gazda emisiunii "20/20" din Statele Unite, difuzată vineri, 22 aprilie, Elton John a spus că mama surogat, a cărei identitate nu a fost dezvăluită, le-a trimis prin curier sticluţe cu lapte matern, pe parcursul primelor patru luni după naşterea bebeluşului.

Totodată, Elton John a confirmat informaţia potrivit căreia naşa de botez a bebeluşului Zachary va fi cântăreaţa americană Lady Gaga.

Elton este la rândul său naşul a doi dintre copiii Victoriei şi ai lui David Beckham, dar şi al fiului actriţei Elizabeth Hurley, Damian.

Elton John şi Lady Gaga interpretează împreună o piesă de pe coloana sonoră a comediei animate "Gnomeo şi Julieta în 3D", lansată recent pe marile ecrane, după ce, anul trecut, la gala Grammy, cei doi artişti au cântat în duet pentru prima dată, moment care a avut un mare succes în rândul fanilor.

David Furnish, un fost director al unei agenţii de publicitate, are o relaţie cu Elton John care durează de peste 17 ani.

Într-o carieră de aproape cinci decenii, Elton John a reuşit să vândă peste 250 de milioane de albume în toată lumea şi a avut peste 50 de hituri Top 40, devenind unul dintre cei mai de succes cântăreţi ai tuturor timpurilor. Succesul său a avut un impact puternic în muzica pop şi a condus la creşterea popularităţii pianului în rock'n'roll. El continuă să fie un simbol al vieţii publice şi a fost foarte implicat în lupta anti-SIDA după sfârşitul anilor '80. A intrat în Rock and Roll Hall of Fame în 1994 şi a primit titlul de cavaler al Imperiului Britanic în 1998. Elton John a concertat la Bucureşti pe 21 iunie 2003, pe stadionul Cotroceni, şi a revenit în România, pentru un concert care a avut loc pe 5 iunie 2010, în Piaţa Constituţiei din Capitală.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici