Ben Affleck a creat o linie de pantofi în scopuri caritabile

Actorul şi regizorul american Ben Affleck a creat o linie de pantofi fabricaţi din textile congoleze colorate, în beneficiul fundaţiei sale de caritate Eastern Congo Initiative.

217 afișări
Imaginea articolului Ben Affleck a creat o linie de pantofi în scopuri caritabile

Ben Affleck (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Pentru acest proiect, starul hollywoodian s-a asociat cu compania producătoare de pantofi Toms, informează contactmusic.com.

Noua colecţie, realizată sub forma unei ediţii limitate, este confecţionată din textile colorate congoleze. Pentru fiecare pereche de pantofi care va fi vândută, suma de 5 dolari va fi donată fundaţiei Eastern Congo Initiative, care sprijină comunităţile din Congo, şi o pereche suplimentară va fi donată unui copil provenind dintr-o familie săracă.

Recent, actorul american a acceptat să trăiască cu doar suma de 1,50 de dolari pentru o zi, cu scopul de a strânge fonduri pentru campania lansată de fundaţia Live Below the Line, care sprijină oamenii săraci.

Ben Affleck nu este singura vedetă care a lansat o linie de modă în scopuri caritabile. Fosta lui logodnică, actriţa şi cântăreaţa Jennifer Lopez, a lansat o linie de modă la începutul acestui an, în colaborare cu reţeaua de magazine Kohl. O parte din încasările obţinute din comercializarea acestor articole vestimentare sunt donate programelor de luptă contra cancerului mamar.

La rândul ei, actriţa americană Halle Berry s-a asociat recent cu Michael Kors pentru a lansa o linie de ceasuri de mână, iar top-modelul britanic Naomi Campbell şi-a lansat propria linie de genţi şi poşete.

Ben Affleck este un actor american cunoscut pentru rolurile din filme precum "Good Will Hunting" - pentru scenariul căruia a fost recompensat cu un premiu Oscar, împreună cu bunul său prieten Matt Damon -, "Armageddon - Sfârşitul lumii?", "Dogma", "Pearl Harbour", "Daredevil" şi "Despre bărbaţi şi nu numai...". El a regizat, printre altele, filmele "Dispărută fără urmă/ Gone baby gone" şi "The Town", pentru care actorul Jeremy Renner a fost nominalizat la Oscar, în 2011.

Ben Affleck a fost recompensat în acest an cu premiul Oscar la categoria "cel mai bun film", pentru lungmetrajul "Argo", pe care l-a regizat şi în care a jucat rolul principal.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici