Ben Affleck şi Justin Timberlake vor juca împreună în filmul "Runner, Runner"

Actorul american Ben Affleck şi cântăreţul Justin Timberlake vor juca împreună în thrillerul "Runner, Runner", printre ai cărui producători se numără şi Leonardo DiCaprio. "Runner, Runner" va fi regizat de Brad Furman, cel care a semnat şi regia peliculei "Avocatul din limuzină/ Lincoln Lawyer".

235 afișări
Imaginea articolului Ben Affleck şi Justin Timberlake vor juca împreună în filmul "Runner, Runner"

Ben Affleck şi Justin Timberlake vor juca împreună în filmul "Runner, Runner"

Printre producătorii noului film se numără şi compania Appian Way, deţinută de cineastul american Leonardo DiCaprio. De asemenea, compania Stone Village va cofinanţa proiectul, în timp ce distribuţia va fi asigurată de 20th Century Fox, potrivit variety.com.

Acţiunea din "Runner, Runner" este plasată în lumea jocurilor de noroc online ilegale, o piaţă estimată la 30 de miliarde de dolari. Appian Way a dezvoltat iniţial acest proiect cinematografic cu Paramount, care l-a vândut recent companiei New Regency.

Timberlake, care a jucat recent într-un alt proiect al New Regency, "În timp/ In Time", a decis să se alăture noului film "Runner, Runner", în timp ce Ben Affleck poartă negocierile finale pentru a se alătura distribuţiei acestei pelicule.

În prezent, Affleck joacă şi regizează filmul "Argo", aflat în postproducţie. "Argo", un film care are la bază un articol publicat în revista The Wired, despre criza ostaticilor din Teheran, ar urma să aibă premiera în septembrie.

Ben Affleck este un actor american cunoscut pentru rolurile din filme precum "Good Will Hunting" - pentru scenariul căruia a fost recompensat cu un premiu Oscar, împreună cu bunul său prieten Matt Damon -, "Armageddon - Sfârşitul lumii?", "Dogma", "Pearl Harbour", "Daredevil" şi "Despre bărbaţi şi nu numai...". El a regizat, printre altele, filmele "Dispărută fără urmă/ Gone baby gone" şi recent lansatul "The Town", pentru care actorul Jeremy Renner a fost nominalizat la Oscar, în 2011.

Cântăreţul, compozitorul, producătorul, dansatorul şi actorul Justin Timberlake a devenit celebru ca membru fondator al formaţiei 'N Sync, a cărei lansare a fost finanţată de Lou Pearlman. Timberlake a fost recompensat cu şase premii Grammy şi un premiu Emmy. În 2002, el a lansat primul său album solo, "Justified", iar al doilea album al lui Timberlake se numeşte "FutureSex/LoveSounds", fiind lansat în 2006. Cu primele două albume solo, Timberlake a vândut peste 18 milioane de copii în toată lumea, iar alături de 'N Sync - 50 de milioane de unităţi.

După lansarea celui de-al doilea album solo şi turneul mondial de promovare, artistul american a luat o pauză în cariera muzicală, pentru a se concentra asupra rolurilor din filme. Justin Timberlake a jucat în "Reţeaua de socializare/ The Social Network", "Profă rea, dar buuună/ Bad Teacher", "Friends With Benefits" şi "În timp/ In Time".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici