Ben Affleck şi Matt Damon vor produce împreună un nou sitcom, pentru postul CBS

Actorii Ben Affleck şi Matt Damon, pe care îi leagă o veche prietenie, vor produce un nou sitcom, "More Time With Family", o comedie care a fost achiziţionată de reţeaua de televiziune americană CBS, după o licitare strânsă cu alte companii TV.

175 afișări
Imaginea articolului Ben Affleck şi Matt Damon vor produce împreună un nou sitcom, pentru postul CBS

Ben Affleck, Matt Damon (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Serialul este bazat pe show-ul de stand up comedy al actorului Tom Papa, dar include şi experienţe din viaţa lui Matt Damon. Acesta a mai lucrat cu Tom Papa la filmul "Informatorul/ The Informant" (2009) şi, cel mai recent, la "Behind the Candelabra" (2013), potrivit contactmusic.com.

Actorul american Ben Affleck s-a remarcat în ultimii ani şi ca regizor, semnând regia filmului "Oraşul"/"The Town" (2010). Totodată, starul american a fost recompensat în calitate de scenarist, câştigând Oscarul pentru cel mai bun scenariu, pentru filmul "Good Will Hunting" (1997), un premiu pe care l-a împărţit cu bunul său prieten actorul Matt Damon.

Recent, actorul american a fost ales de studiourile Warner Bros. pentru a-i succede lui Christian Bale în rolul lui Batman.

Seriile "Ocean's" şi "Jason Bourne" i-au adus lui Matt Damon statutul de star la Hollywood şi, totodată, numeroase colaborări cu regizori şi actori de succes. Astfel a jucat, printre altele, în "Cârtiţa", regizat de Martin Scorsese, "Agenţia secretă", de Robert de Niro, şi "Syriana", de Stephen Gaghan. El apare şi pe afişul filmului "The Informant!", regizat de Steven Soderbergh, în drama "Invictus", regizată de Clint Eastwood, dar şi în "Fraţii Grimm", de Terry Gilliam, lansat în 2005.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici