Ben Saunders, câştigător al ediţiei olandeze "The Voice", invitat special la "Vocea României"

Ben Saunders, câştigător al emisiunii "Vocea Olandei", este invitatul special al ediţiei de marţi a super show-ului "Vocea României", difuzată live, de la ora 20.15, la Pro TV.

639 afișări
Imaginea articolului Ben Saunders, câştigător al ediţiei olandeze "The Voice", invitat special la "Vocea României"

Ben Saunders, câştigător al ediţiei olandeze "The Voice", invitat special la "Vocea României"

Ben avea un cabinet de tatuaje, fiind cunoscut drept Tattoo Ben în oraşul olandez Hoorn, şi participa la lupte de full contact atunci când s-a prezentat la preselecţia de la "The Voice of Holland", informează Pro TV. Acest show i-a schimbat viaţa şi în prezent Ben este unul dintre cei mai cunoscuţi cântăreţi din Olanda şi nu numai. Prestaţia sa de la "Vocea Olandei", când a reuşit să întoarcă scaunele antrenorilor în doar câteva secunde, a făcut deja înconjurul lumii.

Marţi este rândul Loredanei şi al lui Marius Moga să îşi aducă echipele în ring. La fel ca şi în ediţia precedentă, publicul va avea un cuvânt greu de spus. După prestaţia celor 10 concurenţi, telespectatorii vor vota şi se va face un top 5. Primii doi concurenţi sunt salvaţi direct de public. Antrenorul alege şi el un concurent, iar ceilalţi doi intră la duel. În funcţie de prestaţia lor, antrenorul decide cine va continua concursul.

Aşadar, după ediţia de marţi, atât Loredana, cât şi Marius Moga vor rămâne cu câte patru concurenţi pentru ediţiile viitoare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici