Ben Stiller şi-a arătat muşchii. Cum arată actorul la 46 de ani - FOTO

Ben Stiller a dovedit că este în formă la 46 de ani şi şi-a arătat muşchii pe o plajă din Hawaii, în timp ce a făcut surf.

728 afișări
Imaginea articolului Ben Stiller şi-a arătat muşchii. Cum arată actorul la 46 de ani - FOTO

Ben Stiller (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Actorul în vârstă de 46 de ani a fost surprins de fotografi în timp ce făcea surf în Hawaii, corpul acestuia părând mai lucrat decât de obicei, scrie dailymail.co.uk.

Ben Stiller a purtat o pereche de pantaloni scurţi imprimaţi cu flori şi şi-a arătat muşchii şi abdomenul tonifiat, în timp ce vorbea cu o prietenă.

VEZI AICI FOTOGRAFIILE CU BEN STILLER

Soţia actorului, Christine Taylor, nu l-a însoţit pe acesta pe plajă.

Benjamin Edward "Ben" Stiller s-a născut pe 30 noiembrie 1965 şi este unul dintre cei mai apreciaţi actori americani de comedie, fiind însă şi producător de filme, regizor şi scenarist. Printre cele mai cunoscute roluri ale sale se numără cele din filmele "Un socru de coşmar", "Duplex", "Zoolander Manechinul" şi "Preotul, rabinul şi fata". Filmele pe care le-a produs, scris şi regizat şi cele în care a jucat au avut încasări de peste 5 miliarde de dolari pe plan mondial.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici