"Beverly Hills Chihuahua" se menţine pe primul loc în box office-ul nord-american (Video)

Filmul "Beverly Hills Chihuahua", cea mai recentă producţie a studiourilor Walt Disney, s-a situat pe primul loc în box office-ul nord-american, pentru a doua săptămână consecutiv, după ce a obţinut încasări de 17,5 milioane de dolari, de vineri până duminică.

28 afișări
Imaginea articolului "Beverly Hills Chihuahua" se menţine pe primul loc în box office-ul nord-american (Video)

"Beverly Hills Chihuahua" se menţine pe primul loc în box office-ul nord-american

Filmul, care prezintă povestea lui Chloé, o căţeluşă ce locuieşte într-un cartier luxos din Los Angeles şi care se rătăceşte în Mexic, şi beneficiază de vocile actriţelor Drew Barrymore şi Salma Hayek, a avut încasări de 52,5 milioane de dolari de la lansarea pe marile ecrane, în urmă cu 10 zile.

Pe poziţia a doua în box office-ul nord-american s-a situat horror-ul "Carantina", care a avut încasări de 14,2 milioane de dolari, filmul fiind urmat de "Un ghem de minciuni" (13,1 milioane de dolari), noul lungmetraj al lui Ridley Scott, cu Leonardo DiCaprio şi Russell Crowe în rolurile principale.

Thriller-ul SF "Ochi de vultur/ Eagle Eye", cu Shia LaBeouf şi Michelle Monaghan în rolurile principale, a coborât de pe al doilea pe al patrulea loc, în a treia săptămână de la lansare, după ce a obţinut încasări de 11 milioane de dolari.

Filmul, în regia lui D. J. Caruso, prezintă povestea unui tânăr, interpretat de Shia LaBeouf, care este luat drept terorist după moartea misterioasă a fratelui său geamăn.

Comedia romantică "Playlist pentru Nick şi Norah", cu tânărul actor canadian Michael Cera, s-a situat locul al cincilea în box office-ul nord-american, cu încasări de 6,5 milioane de dolari.

Filmul "The Express", cu Dennis Quaid în rolul principal, s-a situat pe locul al şaselea, cu încasări de 4,7 milioane de dolari, acesta fiind urmat în top de comedia romantică "Nopţi în Rodanthe/ Nights in Rodanthe", cu Richard Gere şi Diane Lane (4,6 milioane de dolari).

Western-ul "Appaloosa" s-a situat pe poziţia a opta, cu încasări de 3,34 milioane de dolari. Avându-i în distribuţie pe Ed Harris, Jeremy Irons şi Renee Zellweger, filmul prezintă povestea a doi bărbaţi care au ca sarcină instaurarea păcii într-un orăşel minier din New Mexico.

"The Duchess" s-a situat pe poziţia a noua, cu încasări de 3,3 milioane de dolari. Filmul prezintă povestea Georgianei (Keira Knightley), care, la sfârşit de secol 18, se va angaja în viaţa publică, luptând pentru drepturile femeilor.

Filmul fantastic "Ember - Oraşul din adâncuri" completează ultima poziţie a topului zece al filmelor cu cele mai mari încasări în America de Nord la sfârşitul săptămânii trecute, cu încasări de 3,2 milioane de dolari.

Beverly Hills Chihuahua

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici