Beyonce a câştigat premiul pentru videoclipul anului la MTV Video Music Awards

Cântăreaţa Beyonce Knowles a primit cel mai important trofeu al galei MTV Video Music Awards - videoclipul anului - pentru piesa "Single Ladies (Put a Ring on It)", ea amintindu-şi cu această ocazie de primul ei premiu MTV Video Music, primit alături de fostele ei colege din trupa Destiny's Child, atunci când avea doar 17 ani.

109 afișări
Imaginea articolului Beyonce a câştigat premiul pentru videoclipul anului la MTV Video Music Awards

Gala MTV Video Music Awards: Beyonce a câştigat premiul pentru videoclipul anului (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Beyonce la MTV Video Music Awards

Gala MTV Video Music Awards, desfăşurată duminică seara, la New York, a fost marcată de tributul adus regretatului "rege al muzicii pop", Michael Jackson, dar şi de un incident provocat de rapperul Kanye West, care a întrerupt discursul cântăreţei Taylor Swift.

Kanye West, cunoscut pentru felul său direct de a se exprima, a sărit pe scenă în timpul discursului de mulţumire ţinut de cântăreaţa Taylor Swift, recompensată pentru cel mai bun videoclip al unei cântăreţe - "You Belong With Me" -, declarat învingător în faţa videoclipurilor mult mai cunoscutelor Beyonce Knowles şi Lady Gaga.

"Sunt fericit pentru tine, însă Beyonce a avut unul dintre cele mai bune videoclipuri din toate timpurile", a spus Kanye West, după ce i-a luat microfonul lui Swift.

Organizatorii galei au declarat că rapperul american, care a fost văzut consumând alcool pe covorul roşu, înainte de începerea galei, a fost escortat în afara clădirii. Kanye West a primit numeroase fluierături din partea publicului, în momentul în care numele lui a fost menţionat, mai târziu, în timpul ceremoniei.

Kanye West şi-a cerut scuze pe site-ul său personal: "Îmi pare rău, le cer scuze lui Taylor Swift, fanilor ei şi mamei sale (...). Am greşit când am urcat pe scenă şi i-am stricat acel moment!".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici