Beyonce îşi arată burtica de gravidă în noul videoclip - FOTO, VIDEO

Un filmuleţ care promovează noul videoclip Beyonce a fost postat pe internet, iar în imagini artista îşi arată burtica de gravidă.

7806 afișări
Imaginea articolului Beyonce îşi arată burtica de gravidă în noul videoclip - FOTO, VIDEO

Beyonce (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Filmuleţul cu o durată de 38 de secunde a fost postat pentru a promova noul videoclip al cântăreţei, "Countdown".

În imagini vedeta apare îmbrăcată în mai multe ţinute în stilul anilor '60 şi poartă o perucă închisă la culoare. Beyonce cântă şi dansează energic, iar la un moment dat ăşi mângâie burtica, în timp ce cântă "I'm tryin' to make us 3 from that 2" ("Încerc să fac trei persoane din cele două").

Beyonce a anunţat, la gala MTV Video Music Awards, că este însărcinată. Cântăreaţa a apărut în faţa fotografilor şi le-a spus acestora că are o surpriză pentru ei, după care şi-a prins între mâini abdomenul proeminent, evidenţiindu-l de sub rochia largă pe care o purta. Beyonce şi soţul ei, rapperul Jay-Z, vor deveni părinţi în primăvara anului viitor.

Beyonce şi Jay-Z au o relaţie din 2002 şi s-au căsătorit în secret în aprilie 2008. De mai mulţi ani, fanii şi presa făceau speculaţii în legătură cu momentul în care vor avea un copil. Deşi sunt consideraţi nişte superstaruri ale muzicii actuale, au rămas întotdeauna discreţi în ceea ce priveşte relaţia lor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici