Beyonce şi Alicia Keys filmează împreună un videoclip în mahalalele din Rio de Janeiro

Cântăreţele Beyonce şi Alicia Keys filmează împreună, în aceste zile, un videoclip, în mahalalele din Rio de Janeiro (Brazilia), informează accesshollywood.com.

41 afișări
Imaginea articolului Beyonce şi Alicia Keys filmează împreună un videoclip în mahalalele din Rio de Janeiro

Beyonce şi Alicia Keys filmează împreună un videoclip în mahalalele din Rio de Janeiro (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Presa braziliană afirmă că cele două cântăreţe s-au deplasat, marţi, în cartierul Morro da Conceicao, pentru filmările videoclipului piesei "Put It In a Love Song", de pe albumul "The Element of Freedom", lansat la sfârşitul anului 2009 de Alicia Keys.

Publicaţia Jornal do Brasil afirmă că Beyonce urmează să joace un rol special în acest videoclip. Beyonce se află în această perioadă în turneu în Brazilia.

Posturile de televiziune braziliene au prezentat, marţi, imagini cu cele două artiste americane cântând în faţa camerelor de filmat în cartierul Morro da Conceicao.

Potrivit presei locale, Alicia Keys a filmat deja o parte din videoclip în mahalaua Dona Marta, devenită celebră pe plan mondial după ce Michael Jackson a filmat acolo, în 1996, videoclipul piesei "They Don't Care About Us".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici