Beyonce va regiza şi va juca într-un documentar autobiografic

Creatoare de modă, actriţă şi cântăreaţă premiată cu Grammy, Beyonce este pe cale să devină şi regizor. Vedeta în vârstă de 30 de ani caută o casă de producţie la Hollywood pentru un documentar despre viaţa şi cariera ei.

197 afișări
Imaginea articolului Beyonce va regiza şi va juca într-un documentar autobiografic

Beyonce (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Filmul este prezentat drept "un amestec de muzică şi studiu personal, combinând înregistrări de la concerte cu testimoniale", a declarat o sursă apropiată proiectului, relatează accesshollywood.com.

În afara acestui proiect, Beyonce urmează să joace în pelicule de ficţiune, incluzând remake-ul lui Clint Eastwood după "S-a născut o stea/ A Star Is Born" şi animaţia "Epic", în care îşi va împrumuta vocea Reginei Tara.

Beyonce a mai jucat în "Austin Powers - Goldmember" (2002), "Pantera roz" (2006), "Dreamgirls" (2006) şi "Cadillac Records" (2008).

Beyonce Knowles a devenit celebră la sfârşitul anilor '90 în calitate de membră a trupei Destiny's Child, unul dintre grupurile feminine cu cele mai mari vânzări de discuri din lume. În 2003, în timpul unei pauze din cariera trupei Destiny's Child, Beyonce a lansat primul ei album solo, intitulat "Dangerously in Love". Beyonce este una dintre cântăreţele recompensate cu cele mai multe premii Grammy, primind 16 astfel de trofee - trei ca membră a grupului Destiny's Child şi alte 13 în calitate de artistă solo. De asemenea, Beyonce a jucat în filme precum "Dreamgirls" (2006) şi "Cadillac Records" (2008).

Beyonce este căsătorită cu rapperul Jay-Z şi a devenit mamă pe 7 ianuarie, când a născut-o pe Blue Ivy Carter.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici