Bijuteriile din aur se scumpesc cu 10% de sărbători

De anul viitor, bijuteriile din aur şi platină se vor ieftini consistent, odată cu eliminarea accizei de 10% aplicate acestor produse, însă măsura nu va aduce preţuri mai mici şi în vitrinele magazinelor de lux, ci numai în cazul bijuteriilor din producţia de masă.

333 afișări
Imaginea articolului Bijuteriile din aur se scumpesc cu 10% de sărbători

Bijuteriile din aur se scumpesc cu 10% de sărbători (Imagine: IGPF)

"De la 1 ianuarie 2010, odată cu aplicarea acestei măsuri, cumpărătorii vor plăti cu 15-18% mai puţin pentru bijuteriile din aur şi platină", a declarat pentru "Gândul" Mihail Pacioianu, preşedintele executiv al Federaţiei Metalelor şi Pietrelor Preţioase şi Semipreţioase din România - Diamond Gold.

Toate aceste ieftiniri ale inelelor, lănţişoarelor, brăţărilor, cerceilor şi pandantivelor din aur şi platină, după 1 ianuarie, vin după scumpirea cu 5-10% a bijuteriilor în luna decembrie.

Citeşte mai multe despre scumpirea bijuteriilor de sărbători şi ieftinirile din 2010 pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici